Segmen Kami Team Follow Back!!

Hari ni aku nak join satu segmen untuk gain followers aku...


Okey, buat sekarang ni aku takde followers..Jadi aku nak sekurang-kurangnya 50 orang..

Dan, ini bukti aku dah follow Addreena :


Orang yang aku tag : kau dan kau!
Itu je yang aku nak cakap.. Nanti, joinlah ramai-ramai!! Bye!!

P/S : Jom klik ramai-ramai iklan aku... :)

14 ulasan:

  1. balas kunjungan. terima kasih follow :)

    BalasPadam
  2. Selamat berkenalan...
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower #7 ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    BalasPadam
  3. singgah sebentar.. dr segmen same


    Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
    & byk lg...
    http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 2 hari je!!!!!

    BalasPadam
  4. Hello there ! i'm from the same segmen .
    done followed you .
    follow me back okeyh ? :3

    http://ilia-asya.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    BalasPadam
  5. salam knjungan dari segmen yng sama dan follow.. :)

    jom main click2 kat my blog..done click2 kat sini.. :)

    BalasPadam
  6. Follow cini..

    http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    kalau lum follow sy mehla ke blog sy :)

    BalasPadam
  7. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 2 hari je lagi!!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam
  8. da follow :)

    http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    BalasPadam
  9. Hai, dari segmen yang sama :)
    btw, da follow kamu

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    BalasPadam
  10. Done follow. Dari segmen yang sama.
    Kalau boleh, follow balik ye :D Selamat berkenalan ^_^

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    BalasPadam
  11. ayu nombor 11 ...dtg utk blogwalking....dari segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    BalasPadam
  12. hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

    http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    BalasPadam
  13. datang dr segmen yg sma..
    http://nazwww.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    BalasPadam

Nak Hadiah Unik? Klik Sini!!