First Giveaway by SkyContactLens

Hai!! Aku nak join GA lagi!! Aku nak join GA ni sebab kalau menang, aku nak hadiahkan kat anak dan isteri aku sebab tolong aku berblogging ni.. Especially, anak aku.. Sebab, dialah yang tolong buat full blog aku, daftar ChurpChurp dan cari followers... Sanggup tebalkan muka buat entri kat blog dia supaya follow aku... Hehe... Aku mendera anak aku... Hehe... Dah-dah!! Tak nak panjang-panjang!!


Klik banner di atas kalau nak join!!

Orang yang aku tag ialah.... :
Lyssa dan..of courselah anak aku --> Anis

Okey, aku nak CHOWW dulu! Sebelum tu, klik SINI!! (wajib)

1 ulasan:

  1. Hai, Thanks sebab join. Good luck oke :) Check senarai peserta kt sini http://skycontactlens.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-first-giveaway-by.html

    BalasPadam

Nak Hadiah Unik? Klik Sini!!