Segman I Follow U, U Follow I!!

Assalam... Hari ni aku nak join satu segmen... Segmen untuk up-kan followers.. Kalau korang nak join, klik je banner kat bawah tu...


Klik banner di atas..

Dan, orang yang aku dah tag adalah..... :
Anis dan Addreena Ishak... (Dua orang inilah yang aku first-first kenal..)

Okey, dah siap semua syarat... Tinggal nak comment-kan link je nanti... Dah-dah!! Aku nak CHOWW dulu! Bye!!

P/S : Sebelum korang CHOW, tolong klik SINI.. Thank you!! :)

8 ulasan:

  1. tq join sgmen ni.dijemput ksini bg melihat rkn anda yg len http://azizmas.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta.html

    BalasPadam
  2. follower 23 melapor diri :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    Kalau sudi singgah blog ika pulak ye :)

    BalasPadam
  3. ayu dtg dr segmen yg sama...ayu dah follow awak...ada masa nanti dtg la ke blog ayu pula ye..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum!sy dtng dr segmen yng sm. done follow u. follow me back :")
    http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    BalasPadam
  5. done follow... do follow me back ya :)

    http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    BalasPadam
  6. done follow. dari segmen sama.

    http://unspokeneverdreams.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    BalasPadam
  7. dari GA yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
    boleh shopping jugak sini

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    BalasPadam
  8. dari segmen yang sama . done follow u
    http://siiordinarygirl.blogspot.com/2012/12/i-follow-uu-follow-i-segment.html

    BalasPadam

Nak Hadiah Unik? Klik Sini!!